The Heuv

The Heuv  bestaat uit Guido, Linda en twee kinderen. De meeste caches staan op naam van Guido, maar als de gelegenheid zich voordoet sluit de rest van het gezin aan. The Heuv is een verkorting van de achternaam.

The Heuv is een cacher die graag voor het avontuur gaat.. In 2004 heb ik kennis gemaakt met het geocachen door met voormalig ‘Sgt Pepper’ nu ‘Ellino’ mee te lopen met een multi genaamd ‘De Syp’ in het mooie Sonsbeekpark van Arnhem. Met onze onervarenheid destijds hebben deze multi in etappes gedaan. Ik had destijds nog geen account en heb deze dan ook niet als eerste in mijn profiel staan. In augustus 2006 waren we samen met ‘Ellino’ op vakantie in België waar ik officieel mijn eerste cache ‘Have Flun !’ (GCQYRY) heb gedaan. Dit was een hele ervaring. Het virus was overgeslagen.

Na diverse caches te hebben gelopen moest er natuurlijk zelf ook een cache gemaakt worden. Er moest van alles en voor iedereen wat in zitten en zo was ‘Rondje Brabant’ geboren. Ondertussen zijn er 4 op onze naam online gekomen.  Er zit nog een heleboel in de pen. De ideeën zijn er, alleen de tijd ontbreekt om ze uit te zetten en de toestemmingen voor een geschikte locatie laat op zich wachten. De caches van The Heuv moeten uitdaging hebben voor een ander.

ONZE geocache Top 5:

  1. Little Switserland in Luxembourg
  2. TNT: Donjons & Mountains & Moria: The Return
  3. 666
  4. The Hunt for Red October
  5. Have Flun

ons foto-album:

onze GC-statistieken: