The Axe Factor

Team The Axe Factor bestaat uit 3 teamleden; Remco, Chantal & Femke. Onze achternaam is weer verwerkt in de teamnaam. Bijl betekent in het Engels Axe. We zijn getrouwd en onze dochter Femke krijgt het cachen ook al aardig onder de knie 😉

In de zomer van 2009 zijn wij begonnen met deze bijzondere hobby. Aangestoken met het virus door Amber, een van de dames van Team Mac Bean Stash. Haar vader, Sander is de broer van Remco. Onze vriendengroep werd via via steeds groter en zo zijn we dus beland tussen de Geofriends.

Het leuke aan deze hobby is dat het voor iedereen geschikt is. Remco is helemaal thuis in het extreme cachen: hoog de boom in, abseilen en nachtcachen. Chantal houdt meer van een leuke tocht lopen of fietsen en wat caches “oppikken”.

Met al die leuke caches kom je op plekken waar je normaal nooit zou komen.

Bijvoorbeeld prachtige baaien op Menorca, Headquarters in Seattle, de Engelsmanplaat, de oudste cache van Europa in Ierland en de hoogste bergen in Italie en Oostenrijk.

Onze teller staat reeds over de 2000 caches heen en we hebben nog een behoorlijk lijstje met caches en bestemmingen die we willen aandoen, dus stoppen?? Nee dat zit er voorlopig nog niet in!

ONZE geocache Top 10

  1. Geocaching Headquarters
  2. Un-Original Stash
  3. Jägihorn 3206 m
  4. Europe’s First
  5. Pico del Teide
  6. Petit Ouvrage de Welschhof
  7. “N” wie Stickstoff
  8. First Dutch
  9. De Engelsmanplaat
  10. Wo ist Kumpel Anton *NC*

Ons foto-album:

 

onze GC-statistieken: