Mr Loggy

Mr. Loggy, Rob (1974), is een geocacher uit Arnhem. In 2008 is hij door Marc (Ellino) in contact gekomen met deze hobby. Vanaf dat moment zat het virus er goed in. Vrijwel elk weekend werd er wel een cache bezocht en als het even te plannen was dan trok hij erop uit met zijn vaste geovrienden om waar dan ook een unieke geocache op de kaart te krijgen. Het duurde dan ook niet lang dat hij een premium account had aangemaakt en er uitbreidingen kwamen in zijn cache-uitrusting. Een goede GPS-ontvanger was een pre en ook deze werd vervangen door de laatste en nieuwste model van Garmin. Geocachen was niet meer weg te denken uit het leefpatroon van Mr. Loggy. Zijn telefoon stond dusdanig ingesteld dat -zodra er een nieuwe cache in zijn omgeving gepubliceerd werd- hij direct zijn “crashbag” kon grijpen en deze zo snel mogelijk kon loggen. Dit leverde vaak leuke momenten op want hij was natuurlijk niet de enige. De strijd om een FTF in zijn “jachtgebied” was groot. Het gebeurde dan ook wel eens dat zijn avondeten stond te verpieteren op een zacht vuurtje omdat hij ineens een melding kreeg.

Op dit moment staat het geocachen bij Mr. Loggy op een wat lager pitje. Dit houd in dat hij de doorgaande traditional- en multicaches even links laat liggen en hoofdzakelijk, samen met de Geofriends, enkele bijzondere caches bezoekt. Denk hierbij aan de bekroonde juweeltjes, nachtcaches en hun eigen ludieke acties/activiteiten. Dat laatste is voor hem erg belangrijk want de vriendschap die in de loop der jaren is ontstaan is bijzonder en kenmerkt exact de naam “Geofriends”.

Mr. Loggy is dus meestal in gezelschap van andere Geofriends. Met hen heeft hij al heel wat mooie avonturen mogen beleven. Hij denkt hierbij met veel plezier terug aan een cacheweekend in Purnode, waarbij zij het fort van hebben bezocht. En zeker niet te vergeten het behalen van het Wereldrecord Meeste landen in 24 uur, waarbij zij in 24 uur in 15 verschillende Europese landen een geocache hebben gevonden. Deze avonturen zijn allemaal terug te lezen op deze site.

Zijn geocache Top 5:

  1. TNT: Donjons & Mountains & Moria: The Return
  2. Lost place camp
  3. The Rock T5
  4. Raiders of the lost Ark
  5. 666

Zijn foto-album:

Zijn GC-statistieken: