Goodies

Uitrusting? Wat is nu precies uitrusting voor een Geocacher? Misschien dat goodies er ook wel onder vallen. Hoe leuk is het niet om in een cache iets te ruilen aan te treffen!? Voor kinderen is een speeltje natuurlijk geweldig. Als volwassene vind ik het leuk om een “footprint” van een cacher of team te vinden in een cache. Je kan uiteraard vandaag de dag de steeds populairder wordende houten coins aantreffen. Leuk om te verzamelen ook.

Natuurlijk kunnen de Geofriends niet achterblijven. Voor diegenen die dit artikel nu lezen is het dwingende “Navigeer naar onze website!” niet meer nodig. Dat neemt niet weg dat het door ons ontworpen visitekaartje erg leuk is om hebben. Om dat “navigeren naar onze website” iets te vergemakkelijken zijn de kaartjes aan de achterzijde voorzien van een kompas. Als dat geen leuke gadget is!?

Er zijn er voorlopig weer slechts 25 gemaakt. We laten ze achter in caches die worden bezocht door een Geofriends- of Geovrinden-gezelschap. Volg onze cache-avonturen en je komt er misschien wel achter welke caches we van een visitekaartje met kompas voorzien en dus ook waar je ze kan bemachtigen!

De kaartjes houden het wel even uit in de buitenlucht. Ze zijn allemaal netjes geplasificeerd en kunnen dus wel tegen een beetje regen en modder. Zorg dat je zo’n kaartje te pakken krijgt!

Ellino