Skid24

Team Skid24 bestaat sinds mei 2010. Onze teamnaam is een  combinatie van de letters van  onze achternaam en huisnummer.  Ikzelf (Ronald) ben het meest actief met geocachen, maar tijdens de vakanties zoeken ook mijn vrouw en kinderen (Mirjan, Menno & Eline) fanatiek mee. In 2007 zijn wij via mijn zwager in aanraking met het geocachen gekomen. Tijdens zijn bezoek aan ons vakantieadres in Frankrijk nam hij mij en het latere Team Mac Bean Stash (wij waren samen met onze gezinnen gezamenlijk op vakantie) mee naar een prachtig gelegen stash bovenop een berg.

Het duurde bij ons toch nog tot 2010 voordat wij serieus met het geocachevirus besmet raakten. Ons eerste GPS apparaat was een Garmin e-trex.  Hiermee hebben wij de eerste paar jaar onze hobby uitgevoerd. Na verloop van tijd ga je toch steeds ingewikkelder caches doen, en dan zijn de mogelijkheden van zo’n e-trex toch beperkt. Door de aanschaf van onze huidige Garmin Oregon 450T werden de mogelijkheden een stuk groter.

Via Team Mac Bean Stash en The Axe Factor kwamen wij ook in contact met de andere Geofriends.  Samen met hun zijn wij al diverse keren mee geweest op een buitenlands tripje of een mooie nachtcache in binnen- of buitenland.

Wij vinden het dan ook erg leuk dat wij ons zelf sinds 05 november 2016 een officieel lid van de Geofriends mag noemen.

Onze geocache Top 5:

  1. Wo ist kumpel Anton?
  2. Phasmofobie
  3. Geocachen in het donker
  4. Het mysterie van de ontvoerde prijskoe
  5. The hunt for Red October

Ons foto-album:

Onze GC-statistieken: